Kuvaus
Pektolaasientsyymi Vinoferm Zymex Aroma
Entsyymivalmiste, jonka avulla saat juomastasi aromikkaampaa. Sisältää pektinaasia ja beta-glukosidaasia maltodekstriinissä. Entsyymi rikkoo hedelmän ja rypäleen seinämiä, vapauttaen aromeja ja estäen hyytelöitymistä ja sameutumista. Voi heikentää hieman väriä. Säilytetään jääkaapissa
Annostus: 4 – 8 g / 10 kg hedelmiä tai 10 l mehua / viiniä, viitearvo lämpötila 20 °C ja kontaktiaika 12 tuntia.
Lisätään käymisen lopussa.
Jokainen 7 °C asteen pudotus lämpötilassa voidaan kompesoida tuplaamalla annostus. Vaikutusaika voidaan myös puolittaa tuplaamalla annostus. Entsyymeitä käytettäessä lisäysjärjestys on erityisen tärkeä sillä entsyymit vaikuttavat toisiinsa paljonkin.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.