Kuvaus
PEKTOLAASI ZYMEX
Pekto-entsyymi, jota käytetään paljon pektiiniä (hyytelöitymistä aiheuttava) sisältäviin viineihin ja hedelmämehuihin. Parantaa mehuisuutta ja vähentää sameutta. Pektolaasi sopii niin viineille, mehuille kuin siidereille.
Säilytetään jääkaapissa
Annostus: 4-8 g (ml) / 10 kg hedelmiä tai 10 l mehua / viiniä
Vaikutusaika 12 tuntia 20 °C-asteessa
Jokainen 7 °C asteen pudotus lämpötilassa voidaan kompesoida tuplaamalla annostus. Vaikutusaika voidaan myös puolittaa tuplaamalla annostus. Entsyymeitä käytettäessä lisäysjärjestys on erityisen tärkeä sillä entsyymit vaikuttavat toisiinsa paljonkin.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.