Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Entsyymi Glukanaasi Murphy & Son 25 kg

135,66 

Tuotenumero 10118601 Tuoteryhmä

Glukanaasientsyymi sopii kaikenlaisten mäskien tehokkuuden parantamiseen. Glukanaasikäsitelty mäski suodattuu paremmin, vierteen viskositeetti vähenee ja siirtonopeus kasvaa.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

Glukanaasientsyymi

β-glukanaasi Trichoderma longbrachiatum -bakteerista, on B-glukanaasiksi standardoitu sellulaasientsyymi. Sivuaktiivisuutena sellulaasia ja hemisellulaasi katalyysiä β-glukaanien, 1,4 β-glokusidien ja 1,4 -xylaanien hydrolyysiin. Elintarvikekelpoinen entsyymi.

Glukanaasin käyttö eri vaiheissa?

Mäskäyksessä
Glukanaasia lisätään 0,5 – 1 kg / tonni mallasta, riippuen mallaspohjasta ja β-glukaanien määrästä.

Käymisessä
Glukanaasia voidaan lisätä käymisastiaan 7 – 20ml/hl, riippuen vierteen ominaispainosta ja glukaanien määrästä.

Kypsytyksessä
Kypsytysastiassa glukanaasia käytetään 7,5 – 20ml/hl.

Malting
Glucanase should be diluted into the chitting water and sprayed onto the malt at a rate of between 0.05% and 0.2% w/w on barley; or between 0.5 and 2.5 ml/kg barley in the normal volume of chitting water.

Temperature and pH characteristics
Glukanaasi on aktiivista 40°C – 75°C läpötilassa, optimin ollessa 60°C, tarkan lämpötilan riippuessa kokonaisprosessista. Entsyymi voidaan ysäyttää pitämällä sitä 10 minuuttia 85°C lämpötilassa. Keiton jälkeen entsyymiaktiivisuutta ei ole.

Glukanaasi on aktiivista pH-välillä 3.5 – 6.5, optimin ollssa 5.5, riippuen kokonaisprosessista.

Lisätiedot

Paino 25 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Entsyymi Glukanaasi Murphy & Son 25 kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita

No results found.