Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Entsyymi ALDC Murphy & Son 25 Kg

4166,36 

Tuotenumero 10118401 Tuoteryhmä

ALDC eli alfasetolaktaattidekarboksylaasi on entsyymi, joka estää diasetyylin muodostumista.



Tilaustuote

Kuvaus

ALDC on Bacillus subtilis -kulttuurista valmistettu aine, joka estää diasetyylin muodostumista oluessa rikkomalla alfa-asetolaktaatin asetoiiniksi ennen kuin se ehtii muodostaa diasetyyliä. Näin ALDC vähentää diasetyylin poistamiseen tarvittavaa kypsytysaikaa oluen valmistuksessa.

Edut

  • Vähentää diasetyylin tuotantoa
  • Lyhentää kypsytysaikaa
  • Parantaa astioiden käyttöastetta
  • Parantaa oluen laatua

Käyttö:

Tuote voidaan lisätä jäähtyneeseen vierteeseen käymisastiaan siirron aikana 1-5 grammaan / 100 litraa eli 10 – 50 ppm.
Käymisen jälkeen 0,4-1 grammaa / hehtolitra käymisastian pohjalle, jonka jälkeen sekoitus hiilidioksidilla 5 -15 minuuttia.
ALDC toimii parhaiten puh-välillä 5-7 ja lämpötilavälillä 25-40°C

ALDC:n toiminta

 

 

Lisätietoja valmistajan tuotetietolomakkeelta.

Lisätiedot

Paino 25 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Entsyymi ALDC Murphy & Son 25 Kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yhteensopivia tuotteita