Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Entsyymi ALDC 1 kg

206,06 

Tuotenumero 10118400 Tuoteryhmä

ALDC eli alfasetolaktaattidekarboksylaasi on entsyymi, joka estää diasetyylin muodostumista.

Varastossa

Kuvaus

ALDC 1 kg – Murphy & Son

ALDC on Bacillus subtilis -kulttuurista valmistettu aine, joka estää diasetyylin muodostumista oluessa rikkomalla alfa-asetolaktaatin asetoiiniksi ennen kuin se ehtii muodostaa diasetyyliä. Näin ALDC vähentää diasetyylin poistamiseen tarvittavaa kypsytysaikaa oluen valmistuksessa. Edut

  • Vähentää diasetyylin tuotantoa
  • Lyhentää kypsytysaikaa
  • Parantaa astioiden käyttöastetta
  • Parantaa oluen laatua

Käyttö: Tuote voidaan lisätä jäähtyneeseen vierteeseen käymisastiaan siirron aikana 1-5 grammaan / 100 litraa eli 10 – 50 ppm. Käymisen jälkeen 0,4-1 grammaa / hehtolitra käymisastian pohjalle, jonka jälkeen sekoitus hiilidioksidilla 5 -15 minuuttia. ALDC toimii parhaiten puh-välillä 5-7 ja lämpötilavälillä 25-40°C

 Valmistajan tuotevideo: https://www.youtube.com/watch?v=U2r1Q0Pn9s8

 

Lisätietoja valmistajan tuotetietolomakkeelta.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Entsyymi ALDC 1 kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita