Kuvaus
Diamant – uusi saksalainen aromi- ja katkerohumala
DIamant on vuonna 2019 julkaistu Spalterista jalostettu uusi humalalajike. Mausteinen, sitruksinen ja kukkainen Diamant on erinomainen lisä uusiin ja vanhoihin saksalaistyylisiin resepteihin, tarjoten hienovaraista aromiaattisuutta ja korkealaatuista katkeroa.
Humalan ominaisuudet pähkinänkuoressa:
Alla olevat arvot ovat lajikkeelle tyypillisiä keskiarvoja. Todelliset arvot vaihtelevat satokausittain. Lue lisää humalan ominaisuuksista täältä.
Alfahappoja | 7 – 7,5 % |
Betahappoja | – |
Co-humuloneja | 18 – 20 % |
Säilyvyys | – |
Eteerisiä oljyjä | 1,5 – 1,7 ml/100g |
Myrseeniä | – |
Humuleenia | – |
Karyofylleeniä | – |
Farneseeniä | 20 – 21 % |
Linaloolia | 0 – 1 % |
Muita öljyjä (mm. beta-piniini, geranoili ja seliniini) | – |
Vaihtoehtoiset lajikkeet | – |
Sopii tyyleille | – |
Mitä ovat humalapelletit?
Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi. Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.