Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Desinfiointiaine Star San 118 ml

(14 tuotearviota)

10,90 

Tuotenumero 51100300 Tuoteryhmä Tag

Vaahtoava fosforihappopohjainen pintadesinfiointiaine, joka on nopea- ja varmatoiminen.

Varastossa

Kuvaus

Star San – voimakkaasti vaahtoava, hapokas anioninen desinfiointiaine ruoan- ja juomanvalmistukseen.

Star San on fosforhappopohjainen desinfiointi kaikille astioille ja välineille. Pakkauksen koko 118 ml, mikä riittää vähintään 45 litraan valmista ainetta.

 • Desinfioi säiliöt ja välineet
 • Vaaraton ympäristölle, hajoaa itsekseen
 • Kontaktiaika vain 60 sekuntia!
 • Käytä varoen pehmeillä metalleilla
 • Annostus: 15–25 ml / 10 litraan vettä

Käyttöohjeet:

Käytä varsinaisen pesun jälkeen. Ennen käyttöä: poista suurimmat ruoantähteet ja lika huuhtelemalla tai raaputtamalla ja tarvittaessa anna liota. Pese hyvällä puhdistusaineella ja huuhtele juomakelpoisella vedellä. Sekoita 15–25 ml Star Sania 10 litraan vettä. Levitä huuhdeltavalle pinnalle rätin, puhdistusliinan, sienen tai suihkepullon avulla. Voit myös upottaa puhdistettavan välineen seokseen. Suihkuta 15–20 cm:n etäisyydeltä pinnasta ja hankaa harjalla, rätillä tai sienellä (suojaa tai vie pois lähellä olevat elintarvikkeet). Aineen tulee antaa vaikuttaa puhdistettavalla pinnalla vähintään yhden minuutin ajan. Anna kuivua. Suositellaan huuhtelua puhtaalla vedellä. Sulje pakkaus tiiviisti käytön jälkeen ja säilytä paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Ei lasten ulottuville. ÄLÄ SEKOITA STAR SANIA klooria sisältävien puhdistusaineiden kanssa kloorikaasun muodostumisen vuoksi.

Lisätiedot

Paino 0,13 kg

14 arviota tuotteelle Desinfiointiaine Star San 118 ml

 1. Pauli

  Todella helppokäyttöinen ja toimiva tuote.
  Yksi tähti pois siitä, että sekoitussuhteet ovat epäselviä – ohjeissa käytetään eri yksiköitä kuin pullossa on, ja kun ei niitä sitten ehdi alkaa laskea kun tilanne on päällä, on tullut vaan laitettua itse ainetta vähän sinnepäin ja yläkanttiin.

 2. Sarkasmi

  Loistava tuote elintarvikevälineiden puhdistukseen, mutta älkää ihmeessä käyttäkö juoman- tai ruoanvalmistuksessa tätä. 😉

 3. PT

  Muuten tosi hyvä mutta Star San hajoaa tunnissa pinnan lisäksi myös purkissa. Siis valmistaja lupaa että on toimivaa tavaraa vain tunnin ajan liuoksen valmistuksesta. Ei siis riitä edes yhden panoillan ajaksi. Tämä on monille uuta tietoa, itsekin hämmästyin kun tämän Koronan takia asian tarkistin valmistajan nettisivulta, josta se löytyy kysy-vastaa osiosta.

 4. Maukka

  Todella tehokas ja helppokäyttöinen tuote. Kotipanijan ehdoton hankinta.

 5. Heebo

  Hyvä tuote, mutta varokaa aineen joutumista laminaattitasoille. Esimerkiksi kys. materiaaliselle keittiötasolle. Syövyttää pysyvät jäljet siihen..

 6. Peto75

  Käytän tätä niin, että upotan koko korillisen pulloja tähän liuokseen. Pullot on aseteltu pesun jälkeen alassuin koriin jossa sterilointiaine pääsee valumaan pois myös.
  Ei tarvitse erikseen liotella pulloja ja nostella kuivumaan.

 7. Risto

  Loistava desinfiointiaine. Riittoisaa ja kuivuu nopeasti. Pullon annostelumekanismi aivan loistava, 10l ämpäriin saa annosteltua sopivan määrän vain pulloa puristamalla ilman erillisiä mittakippoja.

 8. Matti

  Riittoisaa, eikä onneksi haise millekään.

 9. Nere

  Tosi näppärä suihkupullon kanssa. Pullojen desinfioinnissa vaahtoaminen on vähän rasittava mutta kun oppii oikean tavan huuhdella, saa vaahdon pullosta aika nopeasti pois.

 10. Joonas

  Helpottaa desifiointia kummasti ku ei tarvi huuhella vedellä 55

 11. Jussi

  Käyttöä en vielä ole päässyt testaamaan ja vaikka pääsisinkin, niin tuskin pystyisin mitään aineen tehosta ja toimivuudesta sanomaan. Itse pullo sen sijaan on selkeä ja englantia ymmärtävälle ohjeet ovat hyvät ja kattavat. Ehdottomat plussapisteet tulee ns. annostelumekanismista. Isomman säiliön korkkia ei tod.näk. tarvitse koskaan avata, koska neste virtaa pientä putkea pitkin pienempään annostelusäiliöön ja täten sopivan vahvuisen sekoituksen teko on todella helppoa.

 12. MS Johnson

  Easy to use and goes a long way, A must to keep the bacteria at bay.

 13. Oso

  Hyvä desinfiointiaine kaikille oluen valmistuksen esineille eikä tarvitse huuhtelua

 14. SrOne

  Helpoin desinfiointiaine markkinoilla tosi helppo käyttää ja ei tarvi huuhdella pois vaan antaa kuivaan vaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *