Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Cryo Ekuanot 25g – 2020

8,95 /25 g

Tuotenumero 3011290020 Tuoteryhmät , Tag

Myös Equinox-nimellä kulkeva amerikkalainen aromihumala. Sitruunaa, limeä, appelsiinia ja trooppista hedelmää. Ajoittain myös eukalyptuksen ja salvien aromeja.

Varastossa

Ostomäärä Yksikköhinta
3 kpl tai enemmän 8,06 
Yli 10 kpl (1 kg) 7,16 

Kuvaus

Ekuanot humala (Equinox)

Uudehko amerikkalainen aromihumala. Ekuanot on omanlainen aromi josta löytyy melonia, sitrusta, papaijaa ja pippurisuutta.

Suositeltavat oluttyylit: IPA, American Ale, Pilsner

Alfa-happo: 20-25 % (indikatiivinen)

Cryo-humalat ovat tavanomaisiin humalapelletteihin verrattuna lupuliinipitoisempia pellettejä. Tämä tarkoittaa, että pelletti sisältää enemmän aromiaineita, ja vähemmän humalakasvin viherosia. Cryo-humalat valmistetaan jäädyttämällä tuoreita humalakäpyjä, jotka tämän jälkeen rikotaan. Muodostuneesta massasta sihdataan kävyn lehtiosat pois, jolloin jäljelle jää enemmän aromiainetta pelletöintiä varten. Cryo-humalapelletit ovat aromeiltaan intensiivisempiä ja niissä on vähemmän kasvimaisia, ruohoisia makuvivahteita.

Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi.

Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.

Lisätiedot

Paino 0,025 kg
humala-alfahapot

13 %, 16 %

humala-tyyppi

Aromihumala

Määrä

100 g, 250 g, 1 kg, 5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cryo Ekuanot 25g – 2020”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *