Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Cryo Cascade 1kg – 2020

71,68 /1 kg

Tuotenumero 3011280120 Tuoteryhmät , , Tag

Jenkki-IPAt maailmanmaineeseen lähettänyt katkero- ja aromihumala on reippaan greippinen, kukkainen ja mausteinen.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

CRYO CASCADE 25G
Amerikan suosituin aromihumala. Tämä lajike on usein käytetty voimakkaasti humaloiduissa aleissa ja sillä on erityinen kukkainen sitrushedelmäinen luonne. Risteytetty Fugglesista ja venäläisestä Serebriankasta.

Alfa-happo: 11-16 % (indikatiivinen)
Säilyttää noin 50% alfahapoista 6 kuukauden jälkeen(20 C)

Cryo-humalat ovat tavanomaisiin humalapelletteihin verrattuna lupuliinipitoisempia pellettejä. Tämä tarkoittaa, että pelletti sisältää enemmän aromiaineita, ja vähemmän humalakasvin viherosia. Cryo-humalat valmistetaan jäädyttämällä tuoreita humalakäpyjä, jotka tämän jälkeen rikotaan. Muodostuneesta massasta sihdataan kävyn lehtiosat pois, jolloin jäljelle jää enemmän aromiainetta pelletöintiä varten. Cryo-humalapellettit ovat aromeiltaan intensiivisempiä ja niissä on vähemmän kasvimaisia, ruohoisia makuvivahteita.

Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi.

Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.

Lisätiedot

Paino 1 kg
humala-alfahapot

4 %, 7 %

humala-tyyppi

Katkero- ja aromi

Määrä

100 g, 250 g, 1 kg, 5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cryo Cascade 1kg – 2020”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *