Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Mäskäyslaite Brewtools B40pro

1929,99 

Tuotenumero 52200900 Tuoteryhmä Tag

Astetta kovempi mäskäyslaite harrastajalle, jolle tekniset ominaisuudet ovat tärkeitä. Brewtools -mäskäyslaitteet ovat uuden sukupolven mäskäyslaitteita, joissa yhdistyvät panimotason ominaisuudet ja helppokäyttöisyys. 40 litran keittokoko sopii loistavasti enemmän keittävälle harrastajalle.

Tilaustuote

Kuvaus

Brewtools B40Pro on intohimolla suunniteltu ja käsinvalmistettu mäskäyslaite aktiiviharrastajille. B40Prossa yhdistyy erinomainen käytettävyys ja monet panimotasoiset ominaisuudet. Muista tilata myös Brewtools varustepaketti, jotta saat laitteesta kaiken tehon irti!

Keskeiset ominaisuudet

  • 46 l säiliön tilavuus ja 9 kg mallaskapasiteetti
  • 20-40 litran eräkoko
  • 3,2k W lämmitysteho nopeuttaa lämpenemistä ja kiehumista.
  • Korkea tarkkuus kahdella digitaalisella anturilla.
  • Kartiomainen pohja, jossa keskellä tyhjennys nopeaa ja helppoa puhdistamista varten.
  • Tehokas ohjausjärjestelmä, jossa on 7″ kosketusnäyttö, Wifi ja Bluetooth 4.2.

Miksi Brewtools B40Pro?

40prossa on 40 litran keittokapasiteetti ja noin 9 kg mallaskapasiteetti. Se on varustettu tehokkaalla pumpulla, jota voidaan ohjata kosketusnäytöltä. Huuhteluvesi kierrätetään ylös keskiputken kautta ja pumppu on asennettu Tri-Clamp -liittimien avulla, joten se on erittäin helppo poistaa myös säiliön ollessa täynnä.[showhide type=”post” more_text=”Näytä enemmän…” less_text=”Näytä vähemmän…”] Mallasputkessa on taittuvat salvat, jotka lukittuvat nostettaessa paikoilleen. Näin voit nostaa mallasputkea molemmin käsin ilman pelkoa sen putoamisesta. Huuhteluvesi tulee mallasputken päästä ja levittäytyy tasaisesti mäskin päälle. Tämä tekee huuhtelusta erittäin helppoa. B40prolla mäskäyksen jälkeen sinun ei koskaan tarvitse kääntää sitä ylösalaisin puhdistusta varten. Keskiputki irrotetaan helposti, ja voit helposti puhdistaa yksikön, ja putki tyhjennetään suoraan ämpäriin tai viemäriin. B40Pro on Clean-in-Place valmis, joten voit kiertopestä sen säästääksesi aikaa ja puhdistuskemikaaleja. Järjestelmässä on kaksi digitaalista lämpötila-anturia – yksi säiliön pohjassa ja toinen ennen pumppua. Anturit voidaan kalibroida yksilöllisesti tarkkuuden varmistamiseksi. Antureiden tarkkuus on ±0,1°C. Laitteeseen on myös mahdollista liittää kolmas anturi (lisävaruste) valvomaan vastavirtajäähdyttimestä palaavan vierteen lämpötilaa. Tehokkailla 1,6kW lämmityselementeillä saavutetaan 3,2 kW kokonaisteho (230 V), jolloin veden tai vierteen lämmitys on erittäin nopeaa. Kiehumisen aikana PID-järjestelmä poistuu käytöstä ja voit säätää tehoa täydellisen pyörivän kiehumisen saavuttamiseksi. Voit myös säätää kunkin verkkotulon maksimivirran arvoon 10, 13, 15 ja 16 ampeeria varmistaaksesi, että sulake ei koskaan pala. Kaikki liitännät ovat 34 mm:n Tri-Clamp-liittimille suunniteltuja, jolloin liitokset ovat kestäviä, turvallisia ja vuotamattomia. Vakiovarusteena järjestelmä toimitetaan yhdellä 3-suuntaisella venttiilillä. Kaikki käytettävät letkut ovat 16 x 25 mm elintarvikelaatuista silikonia. Ohjausjärjestelmä on korkealaatuista elektroniikkaa. Ohjelmistoa parannetaan jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, jotka saat käyttöösi helposti WiFI-yhteyden avulla. Huomaathan, että käsinkoottuina laitteena B40Prossa voi olla pieniä kosmeettisia eroavaisuuksia. Nämä eivät vaikuta laitteen toimintaan.[/showhide]  

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mäskäyslaite Brewtools B40pro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *