Kuvaus
Hedelmäinen ranskalainen aromihumala, sukua Strisselspaltille. Tuo kuivahumalointiin häivähdyksen mansikkasorbettia, sekä vivahteita kumkvatista ja appelsiinista.
Humalan ominaisuudet pähkinänkuoressa:
Alla olevat arvot ovat lajikkeelle tyypillisiä keskiarvoja. Todelliset arvot vaihtelevat satokausittain. Lue lisää humalan ominaisuuksista täältä.
Alfahappoja | 3 – 10 % |
Betahappoja | 3 – 5 % |
Co-humuloneja | 24 – 28 % |
Säilyvyys | Säilyttää noin 70% alfahapoista 6 kuukauden varastoinnin jälkeen (20ºC) |
Eteerisiä oljyjä | 1 – 3 ml/100g |
Myrseeniä | 35 – 60 % |
Humuleenia | 15 – 25 % |
Karyofylleeniä | – |
Farneseeniä | 2 – 4 % |
Muita öljyjä (mm. beta-piniini, linalooli, geranoili ja seliniini) | 11 – 48 % |
Vaihtoehtoiset lajikkeet | – |
Sopii tyyleille | Belgian Ale, Amber, Pilsner, Bière de Garde, Pale Ale, Black IPA, Porter & Saison |
Humalapelletit ovat humaloita, joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi.
Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.