Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Bag in Box -hanapakkaus itseseisova 3 l – omenakuvio

(1 tuotearvio)

1,95 

Tuotenumero 50210600 Tuoteryhmä Tag

Kätevä itsestään pystyssä pysyvä stand-up pouch säilöö mehusi ja viinisi varmasti ja tekee nauttimisesta helppoa. Omenakuvioitu pakkaus sopii erinomaisesti mehulle.

Varastossa

Kuvaus

Hanapakkaus Stand Up Pouch 3 litraa

Monikerroksinen bag in box- pakkaus. Tämä pussi sopii loistavasti mehuille, viineille ja muille hiilihapottomille juomille samalla tavalla kuin muutkin hanapakkaukset. Pussittaessasi viiniä huolehdi että käyminen on täysin loppunut. Tämä pussi suojaa juomaasi valolta sillä siinä on yksi kerros paksua materiaalia joka ei päästä valoa läpi. Pussissa on samanlainen korkki kuin normaalissa hanapakkauksessa, korkin aukon halkaisija on 3 cm. Pussi voidaan täyttää käsin, kun pussi on täynnä tulee korkki painaa pohjaan asti kiinni. Tämä pussi ei tarvitse mitään erillistä pahvipakkausta käyttöä varten vaan se pysyy itsestään pystyssä. Pussi kestää jopa 100 asteisia nesteitä. Kahvat helpottavat kantamista ja pussin nostamista. Hanapakkausten suuri etu verrattuna pulloihin ja purkkeihin on se että niissä juoma säilyy huomattavasti pidempään kun ne otetaan käyttöön. Hanan venttiilin avaamisen jälkeen ei päästä ilmaa sisään joten ne säilyvät avaamisen jälkeen viikkoja. Mehuja ja viinejä voidaan säilyttää pusseissa huoneenlämmössä tai vaikka pakastaa – 18 asteessa asti. Hanapakkauksen todellinen tilavuus vaihtelee hieman tuotantoerittäin. Älä täytä pakkausta äärimmilleen, vaan mittaa pakkaukseen ilmoitetun tilavuuden mukainen määrä. Bag in box hanapussit ovat kertakäyttöisiä.

  • Kestää kuumia mehuja
  • Kestää pakastamista
  • Helppo käyttää

Lisätiedot

Paino 0,1 kg

1 arvio tuotteelle Bag in Box -hanapakkaus itseseisova 3 l – omenakuvio

  1. Helena Heino (varmistettu kirjoittaja)

    Erinomainen tuote. Helppo täyttää ja käyttää. Pysyy hyvin pystyssä täytettynä. Mehun pystyi laskemaan suoraan pussiin pastoroinnin jälkeen kuumana. Pakkaus on myös kaunis.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita