Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Automaattilappo Jumbo

(3 tuotearviota)

29,95 

Tuotenumero 51600200 Tuoteryhmä

Isokoinen automaattilappo sopii sujuvasti suurempiinkin astioihin ja lappoaa nopeasti tyhjäksi ilman imua tai puhallusta.

Tilaustuote

Kuvaus

Automaattilappo Jumbo – suurille astioille ja pulloille

Loppu epähygieeniselle lapon imulle ja puhaltamiselle. Pumppausliikkeellä toimiva automaattilappo siirtää oluesi toiseen astiaan tai pulloon nopeasti ja turvallisesti! Irrotettava pohjasakkatulppa, takaiskuventtiili ja 2 metriä letkua (halkaisija 12 mm). Pituus: 64,5cm.

 • Laadukas, kestävä rakenne
 • Normaalikokoista mallia paksumpi, nopeammat siirrot
 • Ei sovellu nesteille joissa yli 40% alkoholia
 • Maksimikäyttölämpötila 49°C

Katso kuinka lappoa käytetään pullotusohjevideostamme!

Lisätiedot

Paino 0,1 kg

3 arviota tuotteelle Automaattilappo Jumbo

 1. RP

  Lappo oli oikein mainio, mutta olisiko silikoni letku parempi. Se on tosin paljon kalliimpi. On kuitenkin pehmeä ja taipuisa. Tmä jäykkä muovi liikutteli lappoputkea pöntössä ja sekoiiti sakat.

 2. juspo

  sen verran nopiaan puolentoista litran putelit täyttyi ettei fiilistelylle jäänyt oikein aikaa. Taittokohta letkusta oikeni kuumalla vedellä hyvin.

 3. PRC

  Jos vähänkään enemmän panet, niin ehdoton ostos. Vauhdittaa lappoamista huomattavasti verrattuna normikokoseen lappoon. Ainut ”huono” puoli on paketointi postitusta varten. 2 kpl olen näitä ostanut ja molemmissa on ollut letku taitoskohdista niin lytyssä, että se ei oikene kokonaan takaisin. Ja ensimmäinen letku rupesi käytössä pikkuhiljaa murtumaan juuri taitoskohdasta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteensopivia tuotteita