Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Apollo – 2021

8,69 /100 g

Tuotenumero 3010030121 Tuoteryhmä Tag

Apollo on terävän greippinen amerikkalainen katkerohumala.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Kuvaus

Apollo – terävän greippinen katkerohumala.

Erittäin alfahappopitoinen lajike, jonka katkerot ovat teräviä ja raikkaita, greippisin vivahteinen. Apollo on jalostettu 2000-luvun alussa Zeuksen pohjalta, ja runsaan alfahappopitoisuutensa takia sitä käytetään pienempiä määriä kuin vastaavia katkerohumalia.

Aromikuvaukset

Sitrus, greippi, appelsiini, mänty, pihka, limetti, sitruuna, maakellari

Humalan ominaisuudet pähkinänkuoressa:

Alla olevat arvot ovat lajikkeelle tyypillisiä keskiarvoja. Todelliset arvot vaihtelevat satokausittain.

Alfahappoja 15 – 20 %
Betahappoja 5,5 – 8 %
Co-humuloneja 21 – 24 %
Säilyvyys Säilyttää noin 80 – 90 % alfahapoista 6 kuukauden varastoinnin jälkeen, kun varastointilämpötila on 20ºC
Eteerisiä oljyjä 0,8 – 2,5 ml/100g
Myrseeniä 30 – 50 %
Humuleenia 14 – 20 %
Karyofylleeniä 7 – 10 %
Farneseeniä 0 – 1 %
Muita öljyjä (mm. beta-piniini, linalooli, geranoili ja seliniini) 0 – 36 %
Vaihtoehtoiset lajikkeet Nugget, Columbus, Magnum
Sopii tyyleille IPA, American Ale

Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi. Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
humala-alfahapot

15 %, 20 % +

humala-tyyppi

Katkerohumala

Määrä

100 g, 250 g, 1 kg, 5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apollo – 2021”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *