Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitukset

Postitamme pakettitilaukset pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana. Pakettitoimituksissa voit valita joko Matkahuollon tai Postin pakettipalveluista.

Tilaustuotteissa arvioitu toimitusaika on ilmoitettu erikseen tuotesivulla.

Matkahuollon paketit Matkahuollon noutopisteisiin alkaen 6,30 € / toimitus.
Postin paketit SmartPostiin tai lähimpään Postiin alkaen 6,30 € / toimitus.
Pienten tuotteiden toimitus kirjeenä 2,90 € / toimitus.
Matkahuollon toimitus kotiovelle alkaen 14,90 € / toimitus.
Nouto Rööperin Hop Stop Helsinki 0 €.
Nouto varastoltamme Piikkiöstä aina 0 €.

Vaihto ja palautus

Tuotteilla on tapauskohtainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Kaikista palautuksista ja vaihdoista on sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.
Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta kauppa@lappo.fi tai puhelimella +358 50 526 3100 (arkisin klo 10-16)

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa erikseen. Reklamointiaika on 14 vuorokautta tuotteen noudosta.

Tuotteet voi lähettää osoitteeseen:
Juomatarviketukku Lappo Oy
Repolantie 7
21500 Kaarina

Mukaan tulee liittää tiedot tuotteesta, palautuksen tai vaihdon syy ja vaihdon ollessa kyseessä myös tieto siitä, mihinkä tuotteeseen haluaa vaihdon tehdä. Palautettavan tuotteen pitää ehdottomasti olla käyttämätön ja myyntikunnossa. Jos kyseessä on tuotteen palautus muista liittää mukaan myös tilinumero ja pankkitiedot. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Matkahuolto Oy ja Posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän vuoksi on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus noutopisteessäsi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Hinnoitteluvirheet

Juomatarviketukku Lappo Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli Lappo.fi -sivustolla ilmoitetussa tuotteen hinnassa on tapahtunut selvä hinnoitteluvirhe. Selvä hinnoitteluvirhe on kyseessä silloin, kun tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi ja niin selvästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan voidaan katsoa ymmärtäneen tuotteen hinnoittelun olleen virheellinen.

Maksuvaihtoehdot

Käytössämme ovat seuraavat maksutavat:
Verkkomaksu - Suomalaiset pankit.
Kortit - Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard (credit ja debit).

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Juomatarviketukku Lappo Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy. Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai  MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Maksuvaluutaksi kelpaa vain euro (€).