Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Golden Hour – Golden Ale

Nimensä mukaisesti golden ale on väriltään kirkkaan kullankeltainen. Se on kevytrunkoinen, humalavetoinen mutta ei äärimmäisen katkeroinen. Maltaiden aromit ovat erittäin vähäiset, eikä hiivojen tuottamia estereitä juurikaan löydy. Golden ale on maltillisesti hiilihapotettu. Oma reseptimme ei ole tehdastyöntekijän taukojuoma, mutta muuten tyylinmukainen esimerkki, käyttäen vain brittiläisiä raaka-aineita.

  • Resepti: Tommi Vuorinen ja Jussi Lamminpää
  • Arvioitu OG 1.051 ja FG 1.012, ABV 5,2 %

Maltaat

Mäskäys

Lue lisää mäskäysvaiheista täältä.

  • Mash-In 45 °C
  • Protein rest 57 °C – 10 min
  • Beta-amylaasivaihe (saccharification) 64 °C – 30 min
  • Alfa-amylaasivaihe 68 °C – 30 min
  • Mash-out 75 °C – 10 min
  • Keitto 60 minuuttia

Humalat

Hiiva

 

TILAA TÄSTÄ RESEPTIPAKETTI

 

Lisää reseptejä: