Humalakori Hop Spider – korkea

(1 tuotearvio)

36,18 

Suodatinkori humalalle ja mausteille – sopii hyvin kaikkiin mäskäyslaitteiisiin. Helpottaa humalaointia, parantaa saantoa, nopeuttaa siivousta. Saat enemmän makua irti humalastasi verrattuna humalasukkiin. Kestävä RST-rakenne ja tiheä suodatusverkko.

  Varastossa

  Tuotetunnus (SKU): 51402900 Osasto: Avainsana tuotteelle

  Kuvaus

  Hop Spider -humalakori, korkea

  Tähän kehikkoon on helppo lisäillä humalat keiton aikana, jossa ne pysyvät. Koriin mahtuu kerralla noin 300 grammaa humalaa. Tämä kehikko on korkeahko ja sopii useimpiin keittokattiloihin. Pelletit pääsevät olemaan korissa vapaammin kuin esimerkiksi humalapussissa, jolloin saat niistä enemmän aromeita irti. Kori myös pitää partikkelin hyvin sisällään. Humalan lisäksi kori sopii myös mausteille.

  Kun käytät humalakoria, lisää pelletit hitaasti, jotta ne ehtivät aueta rauhassa muhjuksi koriin. Näin estät paakkuuntumista ja saat enemmän irti humalastasi. Voit myös sekoittaa humalamuhjua rauhallisesti korin sisällä.

  • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä (304)
  • Verkon tiheys 200 mikronia, tiheämpi kuin esimerkiksi Grainfatherin vastaavassa.
  • Halkaisija yläosasta 15 cm
  • Korkeus 35 cm
  • Tiheämpi verkko kuin esimerkiksi Grainfatherin vastaavassa korissa.

  Lapon suosikkituote! Loistava, kätevä apuvälinen jokaiselle juomavalmistajalle!

  Lisätiedot

  Paino 0.8 kg

  1 arvio tuotteelle Humalakori Hop Spider – korkea

  1. Maukka

   Tuotteen toiminta ei ole niin yksinkertainen kuin mainospuheessa annetaan ymmärtää. Omasta mielestäni ilman humalien sekoittamista korissa, ei humalista irtoa läheskään niin paljon aromia kuin ilman koria. Sekoittaessa puolestaan aromia saa paremmin, mutta pellettien pienimmät muruset pääsevät verkosta läpi. Toimii kuitenkin loistavasti suurimpien pelletin osien ja muiden mausteiden kanssa.

  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Saatat myös pitää...