Mäskäys ja keitto

Mäskäyslaitteet ja kattilat

Valikoimastamme löydät Brewtoolsin, Braumeisterin, Grainfatherin ja Brew Monkin mäskäyslaitteet vara- ja lisäosineen, sekä erikokoiset kattilat pussimäskäykseen.

 

Brewtools

Norjalainen Brewtools on nouseva tekijä mäskäyslaitteiden kotimarkkinoilla. Suorastaan hekumalliset, käsinrakennetut rosterilaitteet ja innovatiiviset lisälaitteet nostavat kenen tahansa kotitekijän craft-olut geimin ihan nextille levelille. Tai siis tekevät oluenvalmistuksesta helpompaa ja hauskempaa.

 

Braumeister

Saksalainen Speidel on pitkän linjan oluenvalmistuksen ammattilainen, jonka viimeiseen asti hitsatut laitteet ja tankit muodostavat monen suomalaisen pienpanimonkin selkärangan. Braumeister -mäskäyslaitteet ovat kotikokoisia versioita samannimisistä panimolaitteista, ja ne on rakennettu reinheitsgebot -panimoperinnettä kunnioittaen Euroopassa.

 

Grainfather

Uudesta-Seelannista lähtöisin olevan Grainfatherin mäskäyslaitteet osuvat hinta-laatusuhteeltaan optimiin väliin, tarjoten runsaasti ominaisuuksia ja hyvää laatua kohtuulliseen hintaan.

 

Brew Monk

Brew Monk -laitteet tekevät sen, mitä pitää, huokeaan hintaan. Erinomainen aloitustason ratkaisu niille, jotka eivät halua upottaa koko eläkesäästötiliään uuteen harrastukseen.

 

Kattilat

Perinteiset ja sähkökäyttöiset kattilat pussimäskääjille, huuhteluveden lämmitykseen tai vaikka isoihin keittiöihin. Valikoimassamme runsaasti eri kokoja!