Tarjous!

FastFerment käymisastia 30l

(9 tuotearviota)

60,00 

Tyylikäs muovinen kartiomallinen käymisastia, jossa erillinen hiivankeräysastia.

Varasto loppu

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Tuotetunnus (SKU): 50400300 Osastot: ,

Kuvaus

FastFerment™ on elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista valmistettu kartionmallinen all-in-one käymisastia. FastFerment käymisastialla juoman siirtely toiseen käymisastiaan on historiaa. Käymisastia on myös helppo puhdistaa suuren suuaukon ja kartiomallin vuoksi. Soveltuu 20-25 litran erille.

 

 • Tilavuus: 30 l
 • Korkeus keräysastian pohjasta kanteen 83,3cm
 • Korkeus keräysastian pohjasta vesilukon päälle 90,2cm
 • Kokonaisleveys kiinityspulteilla ja ilman: 37.5/26.2 cm
 • Paino: 1.36 kg
 • Keräysastian tilavuus: 700 ml
 • Helppo puhdistaa 15cm kierrekorkin ansiosta
 • Mahdollisuus hiivan talteenottoon
 • Seinäkiinnike ja 60cm PVC letku mukana pakkauksessa

 

Lisätiedot

Paino 5 kg

9 arviota tuotteelle FastFerment käymisastia 30l

 1. Pettynyt panija

  Alaosan pallolukko alkoi vuotaa (vaikka erittäin hyvin kiristetty ja tiivistetty) ja lopulta sulkuhana hajosi. Menetin melkein koko erän olutta.

 2. Panija

  Hiiva jumittui astian pohjalle seinille ja pullotuksen yhteydessä suurin osa lähti tavaran lukaan, onko mahdollista että 11l satsiin 11g hiivaa on liikaa? Joka aiheuttaisi astian tukkeutumisen? Pitääkö hiivankeräyspurkkia tyhjennellä käymisen aikana?

 3. Jouni

  Tuote on laadullisesti melko heikko, vuotavia liitoksia vähän joka puolella. Kantta on vaikea saada tiiviiksi, koska tiivistyspinnat eivät ole tasaiset ja kantta paikalleen kiristäessä hyppää helposti kierteiltä. En voi suositella, osta mieluummin joku muu…

 4. viinikka

  toimii !!
  erittäin hyvä vehje,,

 5. TPi

  Helpottaa kun ei tarvi lappoilla astiasta toiseen. Sopii myös kypsymään jääkaappiin jolloin loputkin rupat saa pois. Miinuksena on ettei kestä paineistaa ja kartio tukkeentuu tosi helposti eritoten brittihiivoilla.

 6. Pasi

  Hyvä, parempi, Fastferment. Loppuu se lapon kanssa leikkiminen pullottaessa. Saa hiivat ja muut ruvat erilleen ja on helppo puhdistaa. Voi pelkästään kehua.

 7. Jorma Huhtala

  Ollut kesän käytössä,hyväksi havaittu.

 8. Toni T

  Todella kätevä ja mukava käymisastia jos kayttää marjoja ja muita aineita siiviläpusseissa. Tuorepuristetusta mehusta tehty viini pitää kuitenki edelleen lappoa ja siivilöidä toisen astian kautta. Myös sokeri kannaatta liuottaa veteen erillisessä astiassa ennen käymisastiaan laittamista.
  En vaihtaisi enää pois

 9. Nere

  Kasaaminen oli helppoa ja liitokset ovat pysyneet tiiviinä(4. satsi tulossa). Viinin valmistukseen tämä ei ole hyvä, koska kirkastus vaiheessa kaikki hiiva ei laskeudu keräysastiaan vaan osa jää astian kylkiin ja irtoaa vasta pullotus vaiheessa. Yritin kirkastaa viinini pariin kertaan, vaihdellen astian asentoa jalustalla niin, että joka kohta astian reunasta sai olla lähes pystysuorassa ja koputtelin astian kylkeä varovasti siinä toivossa, että sakka irtoaisi ja laskeutuisi pohjalle(n. 2 viikkoa käytin tähän aikaa). Kaikilla pullotuksilla kuitenkin ensimmäisiin jatai viimeisiin pulloihin tuli vähän sakkaa. Toinen ongelma tässä tuotteessa on kansi(ainakin minun yksilössäni), sitä on mahdoton saada tiiviiksi ilman apuvälineitä. Sidontaremmillä ja isolla kuminauhalla vasta saan kannen tarpeeksi kireälle. Jostain luin, että kannen tiivisteen voisi vaseliinilla liukastaa jolloin se sulkeutuisi helpommin mutta en ole tätä kokeillut. Arvosanan 2 annan tämän soveltuvuudesta viinin valmistukseen. Oluen tekoon tämä lienee suunniteltu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *