Oluen valmistus kotona

Maltaat

Maltaat

Lapon valikoimasta löydät parhaat maltaat oluen valmistukseen.

Mallas on yksi oluen neljästä pääraaka-aineesta, josta olut saa makua, aromia, väriä ja runkoa. Maltaita valmistetaan ohrasta, vehnästä ja rukiista, joista ohra on yleisin. Mallastuksen vaiheet ovat liotus, idätys ja kuivatus. Kuivatuslämpötiloja vaihtelemalla saadaan erilaisia maltaita. Kuivatus pysäyttää itämisen, jonka jälkeen idut poistetaan ja mallas on valmista. Paahtamalla saadaan tummempia erikoismaltaita aikaan. EBC-arvo kertoo maltaan värin.

Selaa maltaita

Löydät suodatusvaihtoehdot sivupalkista tai mobiilissa sivun alalaidasta.

Näytetään tulokset 1–16 / 160

Näytetään tulokset 1–16 / 160

Muut käymisaineet

Perusmaltainen lisäksi löydät myös muut käymisaineet, kuten luomumaltaat, spraymaltaat, mallasuutteet, mallastamattomat viljat ja hiutaleet sekä sokerit valikoimastamme.

 

160