Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Olut - panimotarvikkeet kotiin ja yrityksille

10. Tervetuloa Lapon oluenvalmistuksen tuotealueelle. Tämän sivun kautta löydät, rohkenemme väittää, kaiken mitä tarvitset maukkaan oluen valmistamiseen kotonasi. Oluen paneminen kotioloissa on yllättävän helppoa, kunhan käytössäsi on hyvä työvälineet ja raakaineet. Meillä on tarjolla kattavasti kotipanijalle laadukkaita oluen valmistusvälineitä, jotka kaikki ovat valmistettu elintarvikkeille tarkoitetuista materiaaleista. Helpoiten pääsee alkuun hankkimalla oluen valmistuksen aloituspakkauksen, joka sisältää kaikki kotivalmistuksen perusvälineet. Starttipaketteja on tarjolla erilaisia riippuen valmistaako oluen uutteista vai maltaista.

Oluenvalmistuksen aloituspaketit

Valmistaminen on helpointa aloittaa valitsemalla tapa, jolla sitä teet. Olemme koonneet kattavan määrän aloituspaketteja Aloittelijat -sivullemme, johon tutustumalla löydät syvemmin tietoa eri valmistusmenetelmistä. Löydät päävaihtoehdot myös tästä:

Oluen perusraaka-aineet

Valmistustapa on vain puolikas oluen yhtälöä. Toinen puoli on käyttämäsi raaka-aineet. Oluen valmistusta kotona on helpointa harjoitella käyttäen erilaisia valmispakkauksia. Perinteisin näistä on uutepakkaus, joka sisältää oluen pohjaksi veteen sekoitettavan, valmiiksi humaloidun mallassiirapin, sopivan hiivan ja nykyään jopa kuivahumalaa maustamiseen. Näistä seuraava askel ovat mallaspakkaukset, jotka on suunnitelty pussi- tai täysmäskäykseen laitteella. Suurin osa oluenvalmistuksen viehätystä on kuitenkin omien reseptien suunnitteleminen. Niitä varten löydät meiltä Suomen kattavimman valikoiman maltaita, oluthiivoja, humalaa ja muita valmistuksen lisä- ja tukiaineita.

Miten eteenpäin?

Valikoimastamme löydät myös mäskäyslaitteet, keittokattilat, käymisastiat, pullotusvälineet ja kegitarvikkeet. Jos olet kiinnostunut viemään harrastuksesi ammatiksi, ota rohkeasti yhteyttä panimovalikoimaamme liittyen. Tutustu myös kasvavaan reseptipankkiimme ja oluen valmistusvinkkeihimme.

Suosituimmat oluenvalmistuksen tuotteet