Etäkurssi 18.8.2021: Kotioluen teon perusteet

45,00 

Opi tekemään laadukas oluesi itse! Tältä kurssilta saat hyvät tiedot ja vinkit miten valmistat kotona laadukkaan oluesi.

Varastossa

Product price
Additional options total:
Order total:
Tuotetunnus (SKU): 50100500 Osasto:

Kuvaus

Kotioluen teon perusteet nyt etäkurssina!
Lapon asiantunteva henkilökunta järjestää peruskursseja kotioluen valmistuksesta kiinnostuneille. Kurssi järjestetään etänä Microsoft Teamsin välityksellä.

Kenelle:

Kurssi sopii niin vasta-alkajille, kuin uutevalmistusta tai mäskäystä testanneille, jotka haluavat varmuutta valmistusprosessiinsa tai syvempää tietämystä eri työvaiheista. Tärkeintä on kiinnostus itsetehtyyn olueen, laadukkaaseen valmistukseen ja hyväksi havaittuihin käytäntöihin.

Sisältö:

Perustiedot kotioluen valmistuksesta, laitteistoista ja raaka-aineista.

Kurssilla käydään läpi oluen valmistusprosessi vaihe vaiheelta pussimäskäysmenetelmällä. Tämä menetelmä soveltuu hyvin aloittelijoille, sillä sen työvälineet löytyvät useilta jo valmiina, mutta samalla pääset käyttämään kaikkia raaka-aineita kehittyneempien menetelmien tapaan. Lisäksi puhutaan lyhyesti uutevalmistuksesta ja osittaismäskäyksestä.
Opit samalla yleisimmät käsitteet ja perussanaston, jotta saat paremmat edellytykset oman tietämyksesi syventämiseen.
Kurssilla tutustutaan perusraaka-aineiden, eli maltaan, humalan ja hiivan ominaisuuksiin, lajikkeisiin ja variaatioihin ja käydään läpi kaikkien rooli oluen valmistuksessa. Käydään läpi myös yleisimmät työvälineet ja aineet joista valmistuksessa on apua ja hyötyä.
Näiden tietojen pohjalta tutustutaan reseptien suunnitteluun. Kurssilla käydään hyvät työtavat kotivalmistukseen, erityisesti valmistuksen laadukkuuden ja hygienian varmistamiseksi. Saat itsellesi PDF-muotoisen muisti- ja tarkistuslistan yleisimpiin tilanteisiin kotivalmistuksessa. Ja voit kysyä vastauksia askarruttaviin kysymyksiin.

Kesto:

Kurssi kestää osanottajien ja kysymysten määrästä riippuen 2-3 tuntia.

 

Valitse maksaessa toimitus Piikkiön myymälään.

Lähetämme kurssilinkin sähköpostiisi pari päivää ennen kurssin alkua.

Järjestämme myös räätälöityjä kursseja yrityksille ja kaveriporukoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Etäkurssi 18.8.2021: Kotioluen teon perusteet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *