Description
WYEAST M4114 Er1a Malolacto maitohappobakteerikanta 125ml
Viinin malolaktiseen käymiseen tarkoitettu maitohappobakteerikanta. Er1a -kanta soveltuu valkoviineille ja kestää hyvin alhaista kellarointilämpötilaa.
- Lämpötila 13 – 24 C
- Flokkulaatio: Alhainen – keskitaso
Malolaktisessa käymisessä viiniin syntyvät terävät omenahapot muutetaan maitohapoiksi. Tuloksena on pehmeämpi, vähemmän happoinen viini. Malolaktoprosessi tasapainottaa viiniä ja lisää siihen toffeen, vaniljan ja voin aromeja.
Käyttöohje:
- Ravista ja sanitoi paketti
- Käytä 1 pussi per n. 22 litraa viiniä, joka käynyt valmiiksi tai lähes valmiiksi
- Yllpidä käymis- tai kellarilämpötilaa
- Malolaktinen käyminen valmistuu yleensä 1 – 3 kuukaudessa
Reviews
There are no reviews yet.