Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Malolactic bacteria Wyeast M4221 Ey2d 125 ml

12,45 

Tuotenumero 20104300 Tuoteryhmä
  • Malolaktinen bakteerikanta
  • Valkoviineille
  • Kanta kestää alhaista kellarointilämpöä

In stock

Description

WYEAST M4114 Er1a Malolacto maitohappobakteerikanta 125ml

Viinin malolaktiseen käymiseen tarkoitettu maitohappobakteerikanta. Er1a -kanta soveltuu valkoviineille ja kestää hyvin alhaista kellarointilämpötilaa.

  • Lämpötila 13 – 24 C
  • Flokkulaatio: Alhainen – keskitaso

Malolaktisessa käymisessä viiniin syntyvät terävät omenahapot muutetaan maitohapoiksi. Tuloksena on pehmeämpi, vähemmän happoinen viini. Malolaktoprosessi tasapainottaa viiniä ja lisää siihen toffeen, vaniljan ja voin aromeja.

Käyttöohje:

  • Ravista ja sanitoi paketti
  • Käytä 1 pussi per n. 22 litraa viiniä, joka käynyt valmiiksi tai lähes valmiiksi
  • Yllpidä käymis- tai kellarilämpötilaa
  • Malolaktinen käyminen valmistuu yleensä 1 – 3 kuukaudessa

Additional information

Weight 0,2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Malolactic bacteria Wyeast M4221 Ey2d 125 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yhteensopivia tuotteita