Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Dry yeast Mangrove Jack’s CY17 8g

2,21 

Tuotenumero 20103100 Tuoteryhmä

Viinihiiva Mangrove Jack’s CY17

  • Makeille valkoviineille ja jälkiruokaviineille.
  • Tuottaat paljon aromaattisia aineita – runsasrunkoinen ja trooppinen makuprofiili
  • Korkea glyserolituotanto lisää makeutta

In stock

Description

Viinihiiva Mangrove Jack’s CY17 Wine Yeast 8g

Verrattain hitaasti käyvä viinihiiva, yleensä 21 päivää pöytäviineille ja 35 päivää jälkiruokaviineille. CY17:lle sopii 22 – 26ºC tasainen lämpötila käymisen aikana. Käymislämptilan laskeminen alle 15ºC käymisen loppukolmanneksella katkaisee käymisprosessin luonnollisesti,joten CY17 sopii luontaisesti makeiden viinien tekemiseen. Huomaa kuitenkin, että uudelleenkäymisen estämiseksi tulee käyttää sekä kaliumsorbaattia että metabisulfiittia.

CY17 sopii myös makeille kouhuviineille, mutta vaatii CL23:n käyttöä pullokäymisvaiheessa.

Koska CY17 on verraten herkkä hiivakanta, pidä erityistä huolta että käyttämäsi välineet ja astian ovat puhtaita ja steriilejä. On suositeltavaa että SO2 ja steriileista välineista ja tiloista. Varmista, että käymisen pH on yli 3.2, ja vältä korkeita rikkidioksiditasoja. Oikeissa olosuhteissa CY17 käy jopa 15% alkoholia asti.

Additional information

Weight 0,01 kg
hiiva-muoto

Dry yeast

manufacturer

Mangrove Jack's

hiiva-tyyli

White Wine

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dry yeast Mangrove Jack’s CY17 8g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yhteensopivia tuotteita