Description
Amerikkalainen aromihumala – Sabro
Yakima Valleyn tuotekehitystyön tuoreimpia hedelmiä. Sabro on kotiolutskenelle ehdoton uutuus, erityisesti moderneille humalapommi-IPA-oluille sopiva jaloste. Se on aromiltaan tunnistettavan satsumainen, kookoksinen ja trooppisen hedelmäinen, seetrin, mintun ja kerman vivahteilla.
Humalan ominaisuudet pähkinänkuoressa:
Alla olevat arvot ovat lajikkeelle tyypillisiä keskiarvoja. Todelliset arvot vaihtelevat satokausittain. Lue lisää humalan ominaisuuksista täältä.
Alfahappoja | 14 – 18 % |
Betahappoja | 4 – 7 % |
Co-humuloneja | 20 – 24 % |
Säilyvyys | – |
Eteerisiä oljyjä | 2,5 – 3,5 ml /100g |
Myrseeniä | 51 – 68 % |
Humuleenia | 7 – 14 % |
Karyofylleeniä | 7 – 11 % |
Farneseeniä | 0 – 1 % |
Muita öljyjä (mm. beta-piniini, linalooli, geranoili ja seliniini) | 6 – 36 % |
Vaihtoehtoiset lajikkeet | Hallertau Blanc, Nelson Sauvin |
Sopii tyyleille | IPA, Pale Ale, Stout, Porter, Fruit Beer |
Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi.
Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.
Reviews
There are no reviews yet.