Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Rice hulls

4,50 /kg

Tuotenumero 10107600 Tuoteryhmä

Riisinkuoret ovat oiva lisä, kun mäskisi tukkiutuu helposti. Runsaasti kuorettomia maltaita, vehnää ja kauraa sisältävät mallaspohjat tiivistyvät helposti tehden mäskäyksestä ja huuhtelusta tehottomampaa. Riisinkuoren muodostavat mallaspatjaan kanavia, joita pitkin vesi pystyy liikkumaan se läpi tehokkaasti.

Riisinkuoret eivät vaikuta vierteen makuun. Ne on höyrysteriloitu ja ovat käyttövalmiita sellaisenaan. Minimitilaus ja punnitusmäärä 0,5 kg.Available on back-order

Description

Riisinkuoret

Kuivattuja ja höyrysteriloituja riisin kuoria. Käytetään estämään mäskin tukkiutumista ja parantamaan huuhtelua. Soveltuu erityisesti mallastamattoman viljan, vehnä- ja ruismaltaan kanssa käytettäväksi. Ei tarvitse murskausta, eikä vaikuta mäskin väriin tai makuun.

Käyttö

30 – 80 grammaa / kilo mallasta tai n. 5% kokonaismallasmäärästä. Määrä riippuu kuorittujen ja kuorimattomien maltaiden suhteesta.

Voit sekoittaa kuoret maltaiden sekaan, tai peittää mäskäysastian pohjan n. 2 cm kerroksella kuoria, turvottaa ne kastelemalla, jonka jälkeen lisätä maltaat mäskäystä varten.

Additional information

Weight 1 kg
malts-type

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rice hulls”

Your email address will not be published. Required fields are marked *