Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Dry malt extract Brewferm Amber EBC 18 1 kg

14,90 

Tuotenumero 10003801 Tuoteryhmä Tag

Puolitumma spraymallas on värilään 18 EBC.

Valitse parhaiten haluamasi lopputuloksen väriä vastaava spraymallas.

In stock (can be backordered)

Description

Puolitumma spraymallas Brewferm Amber EBC 18

Spraymallas valmistetaan kuivaamalla kokoon keitettyä vierrettä. Lopputulos on sokerimainen jauhe, joka pitää sisällään mäskätyn maltaan sokerien koko kirjon. Toisin kuin panimosokerin, spraymaltaan käyttäminen olutuutteiden tai oluiden lisänä tuottaa täyteteläisemmän, rikkaamman maun, sillä se pitää sisällään puhtaiden käymiskelpoisten sokerien lisäksi myös komplekseja sokereita.

Puolitumma spraymallas on värilään 18 EBC.

Valitse parhaiten haluamasi lopputuloksen väriä vastaava spraymallas.

Kuivattu mallasuute – meripihkanvärinen

Väri 18 EBC.

Mallasuute parantaa oluen laatua kaikin puolin. Oluesta tulee täyteläisempi maultaan ja vaahtokukasta tulee kestävämpi. Jos valmistat olutta mallasuutteesta korvaa sokeri spraymaltaalla. Jo puolen sokeri määrän korvaaminen parantaa huomattavasti oluen laatua, mutta suosittelemme koko määrän korvaamista jolloin oluen laadusta tulee todella korkea.

Säilytä spraymallas aina suljetussa astiassa ja mahdollisimman kuivassa – spraymallas imee kosteutta ilmasta, ja muuttuu nopeasti käyttökelvottomaksi kehnoissa varasto-olosuhteissa.

Korvaavuus

  • 1 kg spraymallasta vastaa 1 kg sokeria
  • 1 kg spraymallasta vastaa 1,6 kg mallasta

Käyttö

Spraymaltaan käyttä on helppoa – liuota spraymallas veteen tai vierteeseen. Voit käyttää spraymallasta korvaamaan osittain tai kokonaan reseptin ehdottaman sokerimäärän, tai lisäämään potkua mäskiin jonka ominaispaino jäi liian alhaiseksi.

Additional information

Weight 1 kg
malts-maltster

malts-type

malts-colour

18 EBC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dry malt extract Brewferm Amber EBC 18 1 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *