Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Liquid yeast White Labs WLP653 – Brettanomyces lambicus

10,90 

Tuotenumero 20404800 Tuoteryhmä

Lambic-tyyleille tyypillinen brettanomyces -kanta.

In stock (can be backordered)

Description

White Labs WLP653 Brettanomyces lambicus

Voimakkasmakuinen ja arominen kanta, joka tuottaa brettaisuudelle tyypillistä hevosloimisuutta, savuisuutta ja mausteisuutta. Nimensä mukaisesti useimmiten lambic-oluissa esiintyvä kanta, joka sopii myös happamille brown aleille.

  • Flokkulaatio: Matala
  • Käymisaste: 70 – 85%
  • Käymislämpötila: 29 °C
  • Alkoholin kestävyys: 8 – 12%

Oluttyylit:

  • lambic, Flanders brown, sour brown

Additional information

Weight 0,05 kg
manufacturer

White Labs

hiivat-käymisaste

70 %, 86 %

hiivat-käymislämpötila

28 ° C, 30 ° C

hiivat-flokkulaatio

Low

hiivat-abv

12 %

Beer-style

Lambic, Oud Bruin, Sour ale

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liquid yeast White Labs WLP653 – Brettanomyces lambicus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *