Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Liquid yeast White Labs WLP520 Sigmund's Voss Kveik

10,90 

Tuotenumero 20400100 Tuoteryhmä

Yeast Bay:n kveik-kanta, joka sopii erittäin hyvin todella lämpimiin käymislämpötiloihin.

In stock

Description

Sigmund’s Voss Kveik – The Yeast Bay

Perinteisesti käytetty Norjalaisiin farmohouse aleihin, mutta sopii myös moneen muuhun oluttyyliin. Tämä kveik kanta on nopea käymään ja käymisaste on lisäksi korkea. Näistä huolimatta myös flokkulaatio on korkeaa. Sigmund’s Voss Kveikin käymislämpötila-alue on erittäin laaja alkaen 21ºC asteesta ja päättyen 38ºC asteeseen. Tätä kveikkiä voi käyttää näissä lämpötiloissa ilman merkittävää muutosta makuprofiiliin. Viileässä käyminen on kuitenkin hieman hitaampaa, joten suosittelemme käyttämään hiivaa korkeammissa lämpötiloissa (32-38ºC).

  • Flokkulaatio: Medium-High
  • Käymisaste: 78-83%
  • Käymislämpötila: 21-38 °C
  • 1 pussi / 19 l vierrettä (5 gallonaa)

Additional information

Weight 0,05 kg
manufacturer

The Yeast Bay

hiiva-tyyli

Ale, Kveik

hiiva-muoto

Liquid yeast

hiivat-käymisaste

78 %, 84 %

hiivat-käymislämpötila

21 ° C, 38 ° C

hiivat-flokkulaatio

Medium-high

hiivat-abv

15 %

Beer-style

American IPA, Double IPA, English IPA, Farmhouse / Saison, NEIPA, Specialty IPA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liquid yeast White Labs WLP520 Sigmund’s Voss Kveik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *