Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Brewing system Grainfather G70

1819,01 

Tuotenumero 50802200 Tuoteryhmä Tag

Suositun Grainfatherin toivottu isoveli on kaunein pala rosteria mitä kotipanimosi voi saada! Jopa 70 litran keitoille sopiva G70 on mäskäyslaite niille, joilta mopo lähti jo käsistä, ajoi mummolan puutarhan halki naapurin ojaan ja sieltä lähikaupan ikkunaan.

Out of stock

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Description

Grainfather G70 – 70 litran kotimäskäyslaite

Uudistunut, isompi, kauniimpi Grainfather G70! Rosterinen, automaattinen, mäskäyslaite, jolla mäskäät, huuhtelet, keität jopa 70 litran eriä olutta. Kestävä mallaspiippu kantaa jopa 17 kg mallasta kerralla, eli vierteen vahvuudessa ei tarvitse säästellä. Portaaton vastus ja ohjainyksikkö käyttävät virtaa energiatehokkaasti, ja uusittu wifi-moduuli pitää yhteyden laitteen ja Grainfather-sovelluksen välillä varmasti.

Grainfather G70 on kotimäskääjälle korvaamaton työkalu isoihin eriin – kestävä, luotettava ja helppokäyttöinen. Grainfather-on hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti markkinoiden paras laite.

Parannuksia tavalliseen grainfatheriin

G70 vastaa toiminnallisuudeltaan Grainfatheria, mutta sisältää joukon parannuksia tuttuun arkkitehtuuriin:

  • Kaksivaiheinen välipohja – laitteen pohja on kartiomallinen, ja sen ylle saadaan asetettua välipohja, jonka sisäosa asettuu pohjassa olevaan syvennykseen. Välipohja pitää humalamassa tehokkaasti paikallaan pumppausnopeuden kärsimättä. Pohjamalli myös pitää huolen siitä että hukkatilaa ei ole juuri lainkaan.
  • Kierrätysputki on siirretty alemmas, jotta kannen voi avata ilman kikkailuja ja pumpulla ei voi ampua vierrettä kattoon.
  • Kurkistuslasi kiinteänä laitteen kyljessä – näet aina helposti ja varmasti kokonaistilavuuden – ja lasi on pestävissä mukana tulevan letkuadapterin avulla.
  • Järeä nostokahva mallaspiipulle, kestävät kahvat laitteen kyljissä ja lopultakin myös kahva kannessa.
  • Isokokoinen jäähdytin pitää huolen siitä, että vierre jäähtyy samaa vauhtia Grainfatherin kanssa.

Koekäyttöä Lapolla:

Additional information

Weight 47 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brewing system Grainfather G70”

Your email address will not be published. Required fields are marked *