Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Malt mill Sommer MaltMan 75

1736,00 

Tuotenumero 50701400 Tuoteryhmä

Maltman 75 on tehokas mallasmylly pienille toimijoille ja aktiivisille harrastajille. Helpota olutarkeasi, paranna mäskäystehoa ja kotioluesi laatua näillä kestävillä, laadukkailla myllyillä.

Tilaustuote, toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta.

Available on back-order

Description

Tehokas mallasmylly harrastuskäyttöön – MaltMan 75

Sommerin mallasmyllyt nyt Lapolta. Ammattilaistasoiset, mikro- ja pienpanimoille ja -tislaamoille suunnitellut Sommer MaltMan -myllyt ovat erinomainen valinta, kun haluat säästää aikaa, vaivaa ja itseäsi. MaltMan 75 sopii sekä aktiivisille harrastajille että pienille tuotantolaitoksille.

Myllyssä on tehokas sähkömoottori, ja se toimii yksivaihevirralla. Jauhinteloja voidaan säätää nopeasti ja portaattomasti, ja myllyssä on valmis asteikko jauhatuskarkeuden määrittämiseksi. Mylly voidaan kiinnittää seinään mukana tulevan taustapaneelin avulla, lattia- ja pöytäjalustat saatavilla erikseen. Turvaominaisuuksiltaan erinomaisessa myllyssä on sormisuojaus sekä syötössä että ulostulossa, ja vierasesineiden poisto. Malliin on saatavilla myös suurempi syöttösuppilo

MaltMan myllyt ovat turvallisia ja monipuolisia laitteita, joiden avulla maltaiden jauhaminen sujuu kuin tanssi. Säästä aikaa ja itsesäsi valitsemalla Sommer MaltMan.

Tekniset tiedot Yksikkö MaltMan 75
Kapasiteetti kg / h 75
Moottorin teho kW 0,75
Jännite V 230
Paino kg 41
Koko (korkeus x leveys x syvyys) mm 600 x 350 x 400
Syöttösuppilon tilavuus kg mallasta 2,5

Additional information

Weight 41 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Malt mill Sommer MaltMan 75”

Your email address will not be published. Required fields are marked *