Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Lactic acid bacteria Lallemand Helveticus Pitch 10 g

25,00 

Tuotenumero 20108600 Tuoteryhmä

Lactobacillus helveticus -kanta, joka tuottaa voimakkaan sitruksisia makuja kattilahapatuksen aikana.



Available on back-order

Description

Lallemand WildBrew Helveticus Pitch

Monikäyttöinen lactobacillus helveticus -kanta, joka sopii useimmille hapanoluttyyleille, mutta tuottaa erityisesti korkeissa lämpötiloissa voimakkaita sitruksisia aromeja. Erittäin helppokäyttöinen Helveticus Pitch on äärimmäisen tasalaatuinen kanta, jolla tuotat yhdenmukaista happamuutta erästä toiseen.

SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ

Käyttö:

Optimilämpötilassa 30 – 40°C Wildbrew Pitch:

  • Laskee vierteen pH:ta nopeasti (yleensä 24 – 36 tuntia)
  • Tuottaa runsaasti maitohappoa ja vähän etikkahappoa.
  • Annostus 10 g / hl

Mikrobiologia:

  • Lactobacillus helveticus -kanta
  • Elinkelpoista bakteeria > 10^10 CFU/g
  • Kuiva-aineita > 92%
  • Koliformeja < 10^2 CFU/g
  • Etikkahappobakteereja < 10^4 CFU/g
  • Homeita < 10^3 CFU/g
  • Hiivoja < 10^3 CFU/g

Additional information

Weight 0,01 kg
manufacturer

Lallemand

hiiva-tyyli

Bacteria

hiiva-muoto

Dry yeast

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lactic acid bacteria Lallemand Helveticus Pitch 10 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *