Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Lactic acid bacteria Fermentis Safsour LP-652

94,72 

Tuotenumero 20115100 Tuoteryhmä

Fermentiksen kattilahapatukseen sopiva maitohappobakteerikanta, joka on aromaattisesti neutraali ja antaa tilaa käymishiivan tuottamille mauille.

In stock

Description

Fermentis SafSour LP-652

Hedelmäinen, trooppinen ja sitruksinen makuprofiili kattilahapatettaviin oluisiin. Tämä helppokäyttöinen ja turvallinen matihappobakteerikanta hapattaa vierteesi 24 – 36 tunnissa.

Sopiii mm. Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild ja Sour IPA -tyyleille. SafSour on varma, puhdas ja helppokäyttöinen tapa hapanoluen valmistukseen.

SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ

Käyttö:

Annostus 10 g / hehtolitra. Lisää humaloimattomaan vierteeseen 37 °C

Optimilämpötilassa 30 – 40°C Sour Pitch:

  • Laskee vierteen pH:ta nopeasti (yleensä 24 – 36 tuntia)
  • Tuottaa runsaasti maitohappoa ja vähän etikkahappoa.
  • Tuottaa sitruksista, kirpeää hedelmäistä aromia.

Mikrobiologia:

  • Sisältää: Lactobacillus plantarum Lp652; Maltodekstriini
  • Elinkelpoista bakteeria: > 1011 CFU/g
  • Bakteereja kaikkiaan: < 10000 CFU/g
  • Etikkahappobakteereja: < 1000 CFU/g
  • Coliform: < 1000 CFU/g
  • Homeita: < 1000 CFU/g
  • Villihiivoja ei-Saccharomyces: Hiivoja < 1000 CFU/g

Valmistajan tietosivu

Additional information

Weight 0,1 kg
manufacturer

Fermentis

hiiva-tyyli

Bacteria

hiiva-muoto

Dry yeast

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lactic acid bacteria Fermentis Safsour LP-652”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yhteensopivia tuotteita