Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Liquid yeast Wyeast 5335 Lactobacillus buchneri

19,90 

Tuotenumero 20504500 Tuoteryhmä

Laadukas nestemäinen oluthiiva.



Description

Maitohappobakteeri Wyeast 5335 Lactobacillus

Lactoballicus maitohappobakteeri tuottaa maltillisen määrän happamuutta ja sitä löytyykin useista oluttyyleistä mm. Gueuze, Lambics, Sour Brown Ales ja Berliner Weisse. Lactoballicussia käytetään aina yhdessä oluthiivan tai villihiivan kanssa. Sitä suositellaan käytettäväksi lisäksi alle 10 IBU:n vierteissä / oluissa.

  • Käymislämpötila: 15-35 °C

Oluttyylit:

Berliner Weisse
Flanders Brown Ale / Oud Bruin
Flanders Red Ale
Fruit Lambic
Gueuze
Straight (Unblended) Lambic

Additional information

Weight 0,2 kg
manufacturer

Wyeast

hiiva-tyyli

Bacteria

hiiva-muoto

Liquid yeast

hiivat-käymislämpötila

15 ° C, 35 ° C

Beer-style

Berliner Weisse, Flandres Red, Lambic, Oud Bruin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liquid yeast Wyeast 5335 Lactobacillus buchneri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *