Description
3763 Roeselare Ale Blend
Lambic-tyyppisten oluiden valmistukseen suositeltu hiivalajike, jonka profiili on kompleksinen ja maanläheinen, ja jossa hapankirsikan happamuus erottuu selvästi. Tulee kypsyttää 18 kuukautta täyteläisen makuprofiilin ja happoisuuden saavuttamiseksi. Belgialaistyylisestä ale-hiivasta, sherry-hiivasta, kahdesta Brettanomyces-hiivasta ja Lactobacillus- sekä pediokokki-bakteerista syntyy loistava makuyhdistelmä oluille, joita valmistetaan Hollannin Länsi-Flanderissa. Viljelmien kasvattamista ei suositella, sillä yksittäisten ainesosien suhteet voivat muuttua. Sekoituksesta tulee hyvin kuivaa olutta, sillä erilaiset viljelmät käyvät erittäin hyvin.
Näin käytät Wyeast XL Activator -hiivapakettia (englanniksi)
- Flokkulaatio: Vaihteleva
- Käymisaste: 80%
- Käymislämpötila: 18-30 °C
- Alkoholinkestävyys: 11%
Oluttyylit:
Flanders Brown Ale/Oud Bruin
Fruit Lambic
Gueuze
Straight (Unblended) Lambic
Reviews
There are no reviews yet.