Description
1762 Belgian Abbey Yeast II Erinomainen hiivalajike belgialaisten tummien ja vahvojen ale-oluiden valmistukseen. Hiivalajikkeella on suhteellisen “puhdas profiili”, jonka ansiosta runsas maltaisuus ja poikkeukselliset etanolin ominaisuudet tulevat hyvin esille. Kun oluen annetaan käydä hieman korkeammassa lämpötilassa, tai vierteen ominaispaino on korkea, saadaan aikaiseksi hienoja kuivattujen hedelmien estereitä. Näin käytät Wyeast XL Activator -hiivapakettia (englanniksi)
- Flokkulaatio: Keskiasteinen
- Käymisaste: 73-77%
- Käymislämpötila: 18-24 °C
- Alkoholinkestävyys: 12 %
Oluttyylit:
American Barleywine Belgian Blond Ale Belgian Dark Strong Ale Belgian Golden Strong Ale Belgian Specialty Ale Bière de Garde Russian Imperial Stout Strong Scotch Ale
Reviews
There are no reviews yet.