Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Liquid yeast Triple Double Belgian Ale (B48) Imperial Yeast

17,50 

Tuotenumero 20303800 Tuoteryhmä
  • Nestemäinen oluthiiva
  • Pussissa 200 miljardia solua!
  • Soveltuu: Luostarioluet
  • Yksi pussi per n. 18,9 litraa (5 US gal) vierrettä
  • Säilytetään kylmässä, suositus alle 4,5C

Availability unknown, see alternative strains below.

Out of stock

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Description

Oluthiiva Triple Double Belgian Ale (B48) Imperial Yeast

Vapauta sisäinen oluthifistelijäsi! Nyt saatavila laadukkaatestemäiset oluthiivat Portlandista, Oregonista!

Imperial Yeast Triple Double Belgian Ale (B48) on oiva valinta belgityylisille luostarioluille. Sen profiilissa ei ole juuri lainkaan fenoleita ja vain vähäisesti estereitä. Muista, että Triple Double jää herkästi vierteen pinnalle käydessään, mikä hidastaa käymisprosessia.

Tässä nestehiivassa on poikkeuksellisesti 200 miljardia hiivasolua per pussi!

Huom! Säilytä hiiva jääkaapissa! Hiivapussi toimitetaan kylmäpakkausten kanssa, käytä hiiva heti tai siirrä se jääkaappiin odottamaan käyttöä.

Kaikki Imperial Yeast -hiivat ovat USDA-sertifioituja luomutuotteita, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty synteettisiä tai määöljypohjaisia kemikaaleja tai GMO-raaka-aineita.

Tarkemmin:

  • Käymislämpötila: 18-25C, (65-77F)
  • Flokkulaatio: Keskitaso
  • Käymisaste: 74-78 %
  • Soveltuu: Luostarioluet
  • 155 ml, 200 miljardia hiivasolua per pussi
  • Yksi pussi riittää n. 18,9 litralle (5 US-gal)

Additional information

Weight 0,2 kg
manufacturer

Imperial Yeast

hiiva-tyyli

Ale

hiiva-muoto

Liquid yeast

hiivat-käymisaste

74 %, 78 %

hiivat-käymislämpötila

18 ° C, 25 ° C

hiivat-flokkulaatio

Medium

hiivat-abv

12 %

Beer-style

Belgian Blond / Golden Strong, Dubbel, Tripel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liquid yeast Triple Double Belgian Ale (B48) Imperial Yeast”

Your email address will not be published. Required fields are marked *