Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Lactic acid bacteria Lallemand WildBrew Sour Pitch 250 g

145,00 

Tuotenumero 20108501 Tuoteryhmät ,

Käyttövalmis maitohappobakteerikanta useimpien hapanoluttyylien valmistamiseen. Tuottaa tasapainoisen happamuuden raikkaalla sitruksisuudella.

In stock

Description

Lallemand WildBrew Sour Pitch

Puhtaan sitruksinen makuprofiili sopii erinomaisesta perinteisille ja moderneille hapantyyleille. Optimilämpötilassaa Sour Pitch on turvallinen ja helppo tapa bakteerihapattaa oluesi vaikkapa kattilahapatuksella.

Sopiii mm. Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild ja Sour IPA -tyyleille. Sour Pitch on varma, puhdas ja helppokäyttöinen tapa hapanoluen valmistukseen.

SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ

Käyttö:

Optimilämpötilassa 30 – 40°C Sour Pitch:

  • Laskee vierteen pH:ta nopeasti (yleensä 24 – 36 tuntia)
  • Tuottaa runsaasti maitohappoa ja vähän etikkahappoa.
  • Tuottaa sitruksista, kirpeää hedelmäistä aromia.

Mikrobiologia:

  • Lactobacillus platarum -kanta
  • Elinkelpoista bakteeria > 1011 CFU/g
  • Kuiva-aineita > 92%
  • Etikkahappobakteereja < 104 CFU/g
  • Homeita < 103 CFU/g
  • Hiivoja < 103 CFU/g

Valmistajan tietosivu

Additional information

Weight 0,25 kg
manufacturer

Lallemand

hiiva-tyyli

Bacteria

hiiva-muoto

Dry yeast

Beer-style

Berliner Weisse, Gose, Lambic, Sour ale

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lactic acid bacteria Lallemand WildBrew Sour Pitch 250 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *