Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Lactic acid bacteria Fermentis Safsour LB-1 100 g

101,13 /kpl

Tuotenumero 20118400 Tuoteryhmä Tag

Fermentiksen kattilahapatukseen sopiva maitohappobakteerikanta, joka on aromaattisesti neutraali ja antaa tilaa käymishiivan tuottamille mauille.

In stock

Description

Fermentis SafSour LB – 1 – neutraali bakteerikanta kattilahapatukseen

LB-1 on lactobacillus brevis -kanta, joka on omalta maultaan erittäin neutraali. Se sopii erinomaisesti sellaisten hapanouiden valmistukseen, joissa halutaan antaa tilaa käymishiivan aromiprofiilille.

SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ

Käyttö:

Annostus 10 g / hehtolitra. Lisää suoraan humaloimattomaan vierteeseen 32 °C lämpötilassa.

LB-1:n keskeisiä ominaisuuksia:

  • Toimii parhaiten lämpötilavälillä 27 – 37 °C
  • Laskee vierteen pH:ta yleensä 36 – 48  tunnissa
  • Saavutta lopullisen pH:n välillä 3,6 – 3,9
  • Tuottaa yhtä paljon maito- ja etikkahappoja
  • Sietää isoalfahappoja erittäin huonosti

Mikrobiologia:

  • Sisältää: Lactobacillus brevis; Maltodekstriini
  • Elinkelpoista bakteeria: > 1,5×1011 CFU/g
  • Etikkahappobakteereja: < 1000 CFU/g
  • Coliform: < 100 CFU/g
  • Homeita: < 1000 CFU/g
  • Villihiivoja ei-Saccharomyces: Hiivoja < 1000 CFU/g

Valmistajan tietosivu

Additional information

Weight 0,1 kg
manufacturer

Fermentis

hiiva-tyyli

Bacteria

hiiva-muoto

Dry yeast

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lactic acid bacteria Fermentis Safsour LB-1 100 g”

Your email address will not be published.

Yhteensopivia tuotteita