Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Dry yeast Lalvin ICV-D47 5g

3,50 

Tuotenumero 20102200 Tuoteryhmä

Chardonnay-viineille sopiva hiivakanta, joka tuottaa täyteläistä, pyöreää ja pehmeää suuntuntumaa

Out of stock

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Description

Kuivattu viinihiiva Lalvin ICV-D47

Lalvin ICV-D47 on Rhonen alueen hiiva. Se soveltuu valkoviineille, joissa halutaan kukkaisia ja sitruksisia vivahteita sekä tynnyrikypsytetyille, täyteläisille Chardonnay-viineille. Jälkikäymisessä kanta muodostaa kypsiä, mausteisia aromeja ja trooppisen hedelmälmän vivahteita. Lalvin ICV-D47 tuottaa runsaasti polysakkarideja, ja se korostaa hedelmäisyyttä sekä tekee valkoviineistä suutuntumaltaan runsaampia.

Ominaisuudet:

  • Saccharomyces cerevisiae cerevisiae
  • Dominoiva kanta
  • Alkoholinkesto: 14 til-%
  • Käymislämpötila 15 – 20 C
  • Nopea käynnistyminen
  • Keskiasteinen käymisnopeus
  • Vähäinen vapaan typen tarve
  • Tuottaa vähän asetaldehydiä, hapokkuutta, rikkidioksidia ja rikkivetyä
  • Vaahtoaa vähäisesti
  • Yhteensopiva malolaktisen käymisen kanssa

Annostus

  • Valko-, puna- ja roséviineille: 25 to 40 g / hehtolitra (6,25 – 10 g / 25 litraa)

Käyttö

Nesteytä hiiva keitetyssä 40°C vedessä. Anna nesteytyä 20 minuuttia välillä hieman sekoittaen paakkuuntumisen estämiseksi

HUOM!
– Älä nesteytä yli 45 minuuttia!
– Vältä suuria lämpötilaeroja, mehun ja nesteytysveden lämpötilaeron ei tulisi olla yli 10°C.
– Huolehdi että nesteytysastia on puhdas!
– Mehussa nesteytystä ei suositella

VALMISTAJAN TUOTETIEDOT

Additional information

Weight 0,005 kg
hiiva-tyyli

White Wine

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dry yeast Lalvin ICV-D47 5g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yhteensopivia tuotteita

No results found.