Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Dry yeast Lalvin EC-1118 125 g

25,00 

Tuotenumero 20102601 Tuoteryhmä

Neutraali, luotettava, reippaasti käyvä hiivakanta kuohuviineille tai jälkikäyttämiseen pullossa tai tynnyrissä.

Out of stock

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Description

Kuivattu viinihiiva Lalvin EC-1118

Aito, voimakasluonteinen samppanjahiiva. EC-1118:lla on erinomaiset ominaisuudet – alhainen käymislämpötila, hyvä flokkulaatio ja erinomainen alkoholinkesto. Se soveltu useisiin eri käyttötarkoituksiin, kuten kuoho- ja hedelmäviineille sekä siidereille.

Ominaisuudet:

  • Saccharomyces cerevisiae bayanus -kanta
  • Dominoiva hiivakanta
  • Nopea käynnistyminen
  • Nopea käyminen laajalla pH-skaalalla
  • Vähäinen vapaan typen ja hapen tarve
  • Vähäinen happamuus
  • Alhainen vaahdontuotanto
  • Tuottaa keskitasolla rikkidioksidia ja vähän rikkivetyä
  • Käymislämpötila: optimi 15 – 25 °C
  • Alkoholinkesto: 18 til-%

Annostus

  • Valko-, puna- ja roséviineille: 25 to 40 g / hehtolitra (6,25 – 10 g / 25 litraa)
  • Jälkikäyminen pullossa: 50 g / hehtolitra
  • Käymisen uudelleenkäynnistys: 40 g / hehtolitra

Käyttö

Nesteytä hiiva keitetyssä 40°C vedessä. Anna nesteytyä 20 minuuttia välillä hieman sekoittaen paakkuuntumisen estämiseksi

HUOM!
– Älä nesteytä yli 45 minuuttia!
– Vältä suuria lämpötilaeroja, mehun ja nesteytysveden lämpötilaeron ei tulisi olla yli 10°C.
– Huolehdi että nesteytysastia on puhdas!
– Mehussa nesteytystä ei suositella

VALMISTAJAN TUOTETIEDOT

Additional information

Weight 0,125 kg
hiiva-muoto

Dry yeast

hiivat-abv

18 %

hiivat-käymislämpötila

15 ° C, 25 ° C

manufacturer

Lallemand

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dry yeast Lalvin EC-1118 125 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *