Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Dry yeast Lalvin 71B 5g

3,50 

Tuotenumero 20101800 Tuoteryhmä

Viinihiiva nouveau-tyylisille viineille, puolimakeille viineille ja blush-tyyleille. Beaujolais-terroir. Pehmentää happamia viinimehuja muuntamalla omenahappoja.

In stock (can be backordered)

Description

Kuivattu viinihiiva Lalvin 71B

Lalvin 71B on kanta nouveau-viineille. Se sopii rosé- ja puolimakeille viineille. 71B tuottaa amyyliesteriä, joka korostaan viinin omaa aromaattista profiilia. Se myös pehmentää happamia mehuja käyttämällä niissä esiintyvää omenahappoa.

Ominaisuudet:

  • Saccharomyces cerevisiae cerevisiae
  • Alkoholinkesto: 14 til-%
  • Käymislämpötila 15 – 30 C
  • Nopea käynnistyminen
  • Keskiasteinen käymisnopeus
  • Vähäinen vapaan typen tarve
  • Vähähappimisissa mehuissa vaatii
  • Tuottaa vähän ammoniakkiyhdisteitä ja rikkidioksidia
  • Soveltuu malolaktiseen käymiseen

Annostus

  • Valko-, puna- ja roséviineille: 25 to 40 g / hehtolitra (6,25 – 10 g / 25 litraa)

Käyttö

Nesteytä hiiva keitetyssä 40°C vedessä. Anna nesteytyä 20 minuuttia välillä hieman sekoittaen paakkuuntumisen estämiseksi

HUOM!
– Älä nesteytä yli 45 minuuttia!
– Vältä suuria lämpötilaeroja, mehun ja nesteytysveden lämpötilaeron ei tulisi olla yli 10°C.
– Huolehdi että nesteytysastia on puhdas!
– Mehussa nesteytystä ei suositella

VALMISTAJAN TUOTETIEDOT

Additional information

Weight 0,005 kg
hiiva-tyyli

Red wine, White Wine

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dry yeast Lalvin 71B 5g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yhteensopivia tuotteita