Description
Kuivattu viinihiiva Lalvin 71B
Lalvin 71B on kanta nouveau-viineille. Se sopii rosé- ja puolimakeille viineille. 71B tuottaa amyyliesteriä, joka korostaan viinin omaa aromaattista profiilia. Se myös pehmentää happamia mehuja käyttämällä niissä esiintyvää omenahappoa.
Ominaisuudet:
- Saccharomyces cerevisiae cerevisiae
- Alkoholinkesto: 14 til-%
- Käymislämpötila 15 – 30 C
- Nopea käynnistyminen
- Keskiasteinen käymisnopeus
- Vähäinen vapaan typen tarve
- Vähähappimisissa mehuissa vaatii
- Tuottaa vähän ammoniakkiyhdisteitä ja rikkidioksidia
- Soveltuu malolaktiseen käymiseen
Annostus
- Valko-, puna- ja roséviineille: 25 to 40 g / hehtolitra (6,25 – 10 g / 25 litraa)
Käyttö
Nesteytä hiiva keitetyssä 40°C vedessä. Anna nesteytyä 20 minuuttia välillä hieman sekoittaen paakkuuntumisen estämiseksi
HUOM!
– Älä nesteytä yli 45 minuuttia!
– Vältä suuria lämpötilaeroja, mehun ja nesteytysveden lämpötilaeron ei tulisi olla yli 10°C.
– Huolehdi että nesteytysastia on puhdas!
– Mehussa nesteytystä ei suositella
Reviews
There are no reviews yet.