Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Koji-mould culture Koji-Kin 10g

22,83 

Tuotenumero 20100100 Tuoteryhmä Tag

Koji-Kin on Aspergillus Orozyae -kanta, joka rikkoo riisin tärkkelystä käymiskelpoiseksi sokeriksi. Koji-Kin on saken valmistuksen keskeinen raaka-aine, joka on välttämätön riisin käyttämiseksi sakeksi. Yksi pussi riittää noin 22 sakelitran valmistukseen. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Out of stock

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Description

Sake-sienikanta Koji-Kin 10g

Koji-kin on Aspergillus Orozyae -sienikanta, jota käytetään saken valmistuksessa riisin käsittelyyn. Homekanta rikkoo riisin tärkkelyksen käymiskelpoisiksi sokereiksi, jolloin niiden käyttäminen sakeksi on mahdollista. Koji-Kin EI ole käymishiiva.

Miten käytän Koji-Kinia

10g pakkaus on tarkoitettu noin 6 riisikilolle 22 sakelitran valmistamiseen. Koji-Kin muuttaa riisin mallasriisiksi eli Kome-Kojiksi. Valmistus tapahtuu lisäämällä koji-kin hyvin pestyyn, höyrykypsennettyyn lyhytjyväiseen vaaleaan riisiin. Lämpötilan ja ilmakosteuden hallinta on tärkeä tässä vaiheessa.

Additional information

Weight 0,01 kg
hiiva-tyyli

Red wine, White Wine

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koji-mould culture Koji-Kin 10g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yhteensopivia tuotteita