Description
WLE4000 Clarity Ferm
Clarity Ferm on sameutta aiheuttavia polypeptidejä pilkkova entsyymi. Helppokäyttöinen ja varmatoiminen entsyymi ei vaikuta oluen muihin ominaisuuksiin tai makuun ja sitä voidaan käyttää yhdessä kaikkien olutraaka-aineiden kanssa.
Clarity Ferm rikkoo samalla gluteenia oluesta – oluen lopullinen gluteenimäärä jää normaaleissa olosuhteissa alle 20 ppm, mutta todellinen gluteenimäärä vaatii laboratoriovarmistuksen.
Entsyymi toimii pääkäymisen aikana, joten se lisätään yhdessä hiivan kanssa ja sitä voidaan säilyttää huoneenlämmössä.
Käyttömäärä
Taulukosta näet paljonko Clarity Fermia tarvitaan per 21 litraa vierrettä. Yhden putkilon tilavuus 10 ml.
Käyttötarkoitus | Vehnämallasta < 20% | Vehnämallasta > 20% |
---|---|---|
Sameudenpoisto | 10 ml | 10 ml |
Gluteenin vähentäminen | 10 ml | 20 ml |
1 review for Clarifying agent Clarity Ferm
There are no reviews yet.