Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Sst fermenter Grainfather GF30 – 30 litres

(2 customer reviews)

639,00 

Tuotenumero 50405300 Tuoteryhmä Tags ,
  • Kartionmallinen 30 litran käymisastia.
  • Käytä oluesi kuin ammattilainen tällä puhtaanapitoa, lämpötilasäätelyä ja hapen minimointia helpottavalla modulaarisella käymisastialla.
  • Uusi malli langattomalla yhteydellä – valvo käymistä mistä vain!

Out of stock

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Description

Käytä oluesi kuin ammattilainen Grainfatherin modulaarisella käymisastiajärjestelmällä. Takaa kaupallisen panimon kaltainen käymisympäristö tällä helposti puhtaanpidettävällä, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla, kartionmallisella käymisastialla, jonka avulla voit hallita käymislämpötilaa ja minimoida hapen vaikutuksen.

Grainfather Conical Fermenter Pro Edition sisältää käymisastian lisäksi kaksiventtiilisen hanan ja lämpötilaohjaimen. Voit ohjata käymisastian lämmitystä ja jäähdytystä (erikseen saatavilla olevalla glykolijäähdytysjärjestelmällä), sekä ottaa näytteitä ja siirtää vierrettä helposti venttiilihanan avulla.

Ominaisuudet:

• Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksoisulkokuori, jonka sisässä eristys polyuretaanivaahdosta. Pidä olut tasaisessa lämpötilassa ja minimoi ympäristön lämpötilamuutosten vaikutus käymiseen.

• Sisäänrakenettu 30w/12v lämmityselementti. Lämmityselementti on sijoitettu käymisastian ulko- ja sisäkuoren väliin, eikä ole suorassa kosketuksessa käyvään olueeseen. Elementti lämmittää kuoren sisäistä tilaa, ja nostaa käymisen lämpötilaa hiivalle suotuisammin hitaasti ja lempeästi, lämmittämällä käymisastian luomaa keinotekoista ympäristöä.

• Integrated Cooling Sleeve: Sisäänrakennettu jäähdytysvaippa. Kokoisulkokuoren sisälle on hitsattu ruostumattomasta teräksestä valmistettu jäähdytysvaippa, joka voidaan kytkeä erikseen ostettavan glykolijäähdyttimeen. Käymisastian mukana tulevalla lämpötilaohjausjärjestelmällä voidaan ohjata jäähdytysnesteen kulkua vaipassa ja näin hallita käymislämpötilaa tarkemmin. Jäähdytysvaippa ei ole suorassa kosketuksessa käymisastiassa olevaan olueeseen, eikä vaadi erillistä sanotointi tai puhdistusta.

• Grainfather Conical Fermenter käymiastian sisäpinta on sileä ja helposti puhdistettavissa.

• Ammattipanimoille tyypillinen kartiomallinen pohja auttaa hiivaa ja sedimenttiä laskeutumaan käymisastian pohjalle, jolloin voit siirtää oluen kirkkaampana pois käymisastiasta sedimenttikerroksen yläpuolelta. Kartion 60 asteen kulma on laskeutumista varten optimaalinen. Lisäksi kartiomalli parantaa käymisenaikaista sekoittumista suuntaamalla käymisestä syntyviä virtauksia.

• Kaksoventtiilinen hana, jolla voit helposti ottaa näytteitä ja poistaa hiivaa. Innovatiivinen venttiliijärjestelmä mahdollistaa saman hanan käyttämisen sekä laskeutuneen sedimentin yläpuolelta tapahtuvaan näytteenottoon ja siirtoihin, sekä hiivasedimentin talteenoton ja poistamisen. Hana on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja voidaan purkaa osiin tehokasta puhdistusta varten.

• Helposti kiinnittyvällä lämpötilaohjaimella voit seurata ja ohjata käymisen lämptilaa. Voit säätää halutun lämpötilan tarkasti tai asettaa jopa viisivaiheisen käymisohjelman. Ohjaimeen on mahdollista tallentaa 4 erillistä käymisohjelmaa. Ohjain säätelee sisäänrakennuttua lämmityselementtiä sekä erikseen hankittavaa jäähdytyselementtiä.

Pakettiin kuuluu
– Kartionmallinen käymisastia

– Käymisastian kansi
– Kumitiiviste
– Vesilukko
– Kartiokorkki ja tiiviste
– 5 cm Tri Clamp -letkukiinnitin
– Digitaalinen lämpötilanäyttö
– Virtalähden ja -pistoke
– Virtajohto, 2m
– Kaksoisventtiilihana
– Digitaalinen lämpötilaohjain langattomalla yhteydellä

Tuotetiedot:
• 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettu, kiillotettu sisäpinta, harjattu ulkopinta
• Tilavuus 30 litraa, tilavuusmerkinnät sisäpinnan 25 litraa asti
• 20 – 30W, 12V lämmitysteho
• 3.8 cm kiinnistys kannessa paineensiirtoliittimille
• 5 cm kiinnitys kartion pohjassa
– Kakoisventtiilihana 110 mm sisääntulolla

Koko:
– Halkaisija ilman kädensijoja: 360 mm
– Korkeus ilman vesilukkoa: 910 mm
– Vesilukon kanssa: 1090 mm

Paketin koko:
– Leveys 368 mm x pituus 325 mm x korkeus 905 mm, paino n.13kg

Additional information

Weight 13 kg
materiaali
tilavuus

2 reviews for Sst fermenter Grainfather GF30 – 30 litres

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sst fermenter Grainfather GF30 – 30 litres”

Your email address will not be published. Required fields are marked *