Description
Hüll Melon
Tämä aromihumala on lähtöisin Saksasta Hüll:in alueelta. Hüll Melon tuottaa hedelmäisen maun, joka kuitenkin eroaa muista tyypillisistä humalien mauista. Sen aromi on hedelmäinen, melonin ja mansikan vivahteilla.
Humalan ominaisuudet pähkinänkuoressa:
Alla olevat arvot ovat lajikkeelle tyypillisiä keskiarvoja. Todelliset arvot vaihtelevat satokausittain.
Alfahappoja | 6,9 – 8 % |
Betahappoja | 6 – 8 % |
Co-humuloneja | 25 – 35 % |
Säilyvyys | – |
Eteerisiä oljyjä | 0,8 – 1,2 ml / 100g |
Myrseeniä | 35 – 37 % |
Humuleenia | 10 – 20 % |
Karyofylleeniä | 5 – 10 % |
Farneseeniä | 0 – 1 % |
Muita öljyjä (mm. beta-piniini, linalooli, geranoili ja seliniini) | 32 50 % |
Vaihtoehtoiset lajikkeet | Belma, Jarrylo |
Sopii tyyleille | Belgian Ale, Hefeweizen & IPA |
Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi.
Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.
Reviews
There are no reviews yet.