Description
Spring’Blanche – luonnollista sameutta olueen
Runsaasti proteiineja sisältävä hiivauute lisää olueesi sameutta ja sameuden pysyvyyttä pullotuksen tai astioinnin jälkeen. Useita eripainoisia proteiinimolekyylejä sisältävä Spring’Blanche on erinomainen lisä sameisiin oluttyyleihin.
Annostus:
5 – 20 grammaa per hehtolitra. 10 g/hl tuottaa vakaan 20 EBC sameuden.
Käyttö:
Todellinen annostus riippuu oluesta ja valmistusprosessita. Tee kokeita sopivan annostuksen löytämiseksi. Spring’Blanche lisätään olueen kypsytysvaiheen alussa, sitä ei suositella lisättäväksi aktiivisen käymisen aikana.
Huomattavaa:
- Yli 20 g / hl annostus voi vaikuttaa oluen makuun.
- Proteaasientsyymit laskevat Spring’Blanchen tehoa.
- Pastörointi tuottaa sameamman lopputuloksen.
Tyypillinen analyysi:
- Bakteereja kaikkiaan: < 10000 CFU / g
- Maitohappobakteereja: < 1000 CFU / g
- Etikkahappobakteereja: < 1000 CFU / g
- Villihiiva (ei-saccharomyces): < 100 CFU / g
Reviews
There are no reviews yet.