Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Fuggle (UK) – 2021

5,89 /100 g

Tuotenumero 3010480121 Tuoteryhmä Tags ,

1800-luvun puolesta välistä periytyvä brittiläinen aromihumala. Pehmeän puun, ruohon ja mintun makuvivahteita. Käytetään yleisesti britti-ale -oluissa.

In stock

Ostomäärä Yksikköhinta
3 kpl tai enemmän 5,30 
Yli 10 kpl (1 kg) 4,71 

Description

Aromihumala Fuggle (UK)

Englantilainen aromihumala miedolla ja mausteisella luonteella. Käytetään usein aleissa ja stouteissa. Sopii hyvin IPAn ja bitterin kuivahumalointiin. Tämä kestävä humala sisältää kaikki olennaiset ominaisuudet: maun, tuoksun ja tuo tasapainoista katkeruutta aleen. Verrattavissa Slovenian Steiermarkin Goldingsiin. Pähkinänkuori

  • Alkuperämaa: UK
  • Makuprofiili: VIhreä, kukkainen
  • Tyyppi: Katkero- ja aromihumala
  • Alfahappo%: 2,4 – 6,1 % (indikatiivinen)
  • Samankaltaiset humalat: Styrian Golding, Willamette
  • Oluttyylit: English Ale, Porter, Mild, BItter, ESB, Amber, Stout, Brown Ale, Winter Ale
  • Säilyvyys:

Tarkempia numeroita (indikatiivisia):

  • Betahappo%: 2,1 – 2,8 %
  • Kohumuloni%: 25 – 29 %
  • Öljyjä ml/100g: 0,44 – 0,83 ml
    • Myrseeni%: 43 %
    • Humuleeni%: 26 %
    • Karyofylleeni%: 9 %
    • Farneseeni%: 4 %

Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi. Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.

Additional information

Weight 0,1 kg
humala-alfahapot

2 %, 6 %

humala-tyyppi

Aroma hops

Quantity

1 kg, 100 g, 250 g, 5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fuggle (UK) – 2021”

Your email address will not be published. Required fields are marked *