Description
Pektolaasi Zymex
Pekto-entsyymi, jota käytetään paljon pektiiniä (hyytelöitymistä aiheuttava) sisältäviin viineihin ja hedelmämehuihin. Parantaa mehuisuutta ja vähentää sameutta. Pektolaasi
sopii niin viineille, mehuille kuin siidereille.
- Säilytetään jääkaapissa
- Annostus: 4-8 g (ml) / 10 kg hedelmiä tai 10 l mehua / viiniä
- Vaikutusaika 12 tuntia 20 °C-asteessa
Jokainen 7 °C asteen pudotus lämpötilassa voidaan kompesoida tuplaamalla annostus. Vaikutusaika voidaan myös puolittaa tuplaamalla annostus. Entsyymeitä käytettäessä lisäysjärjestys on erityisen tärkeä sillä entsyymit vaikuttavat toisiinsa paljonkin.
Reviews
There are no reviews yet.